Agile werven

Agile betekent letterlijk behendig, lenig. De methodiek is begonnen in de IT waarbij software in korte overzichtelijke perioden wordt opgeleverd. Inmiddels wordt de agile werkwijze ook breed toegepast door niet-IT afdelingen. Het werken in multidiscplinaire teams en het leveren van waarde voor de klant staat centraal.

De agile werkwijze wint aan populariteit omdat bedrijven sneller kunnen inspelen op veranderingen en aantrekkelijker worden voor medewerkers. Steeds meer agile vaardigheden worden gevraagd, denk hierbij aan: ondernemerschap, flexibiliteit en goede communicatie. Maar ook eigenschappen als aanpassings- en inlevingsvermogen horen bij een wendbare werknemer.

Agile Recruitment maakt verbinding tussen kandidaten en werkgevers, door ons multidisiplinaire team kunnen wij recruitment ondersteuning bieden op de volgende vakgebieden:

 • IT: Systeembeheerder, webdeveloper, cloud specialist, etc.
 • Finance: Business controller, financial controller, assistent accountant, etc.

Agile Recruiting

Agile Recruiment onderscheid zich van andere bureaus doordat wij zelf ook op een agile manier werken. Afhankelijk van budget, schaarste en gewenste snelheid passen we onze aanpak aan om de beste kandidaten te matchen aan de vacature.

Voor het vinden van een kandidaat wordt afhankelijk van de functie steeds iets anders in het werving en selectie proces gevraagd om tot een ideale match te komen. Soms is het wenselijk om gedurende het wervingsproces het profiel aan te passen. We werken met snelle terugkoppeling van 1 a 2 dagen op voorgestelde kandidaten. Zodoende kan er direct worden bijgestuurd en hebben kandidaten snel duidelijkheid.

Contact

Agile Recruitment
Jan van Galenstraat 335
1061 AZ Amsterdam

020-2146140
Werken met Talent Pools

Werken met Talent Pools

Geplaatst op: 2021-07-13

Wanneer je inzicht hebt in welke functies cruciaal zijn voor je onderneming, en weet welke vacatures er mogelijk zullen ontstaan, zal je niet meer snel voor verrassingen komen te staan. Voor deze cruciale functies...

Lees meer Meer nieuws
Uitdagingen in IT & Finance Recruitment

Uitdagingen in IT & Finance Recruitment

Geplaatst op: 2020-10-05

Waar moet je op letten bij de wervingen van specialisten

Lees meer Meer nieuws
 • Interim opdracht: financial controller

  Opdrachtgever: Rabobank
 • Ingevulde vacature: IT security

  Opdrachtgever: Metrixlab, market research agency
 • Ingevulde vacature: Systeembeheerder Microsoft

  Opdrachtgever: Mimaki, printer fabrikant
 • Ingevulde vacature: financial accountant

  Opdrachtgever: Brill Publishing
 • Azure Cloud Engineer

  SPS, IT consulting
Opdrachtgever: Rabobank Opdrachtgever: Metrixlab, market research agency Opdrachtgever: Mimaki, printer fabrikant Opdrachtgever: Brill Publishing SPS, IT consulting