Agile specialisten

In snel veranderende marktomstandigheden wordt om kwalitatief en flexibel personeel gevraagd.
Bedrijven zijn daarom opzoek naar agile professionals. Medewerkers die goed kunnen om gaan met verandering, gericht zijn op het verbeteren van de klantervaring en daarnaast initiatief en verantwoordelijkheid nemen.

Door steeds meer werkgevers wordt gekeken naar deze eigenschappen waarbij vooral wordt gezocht naar mensen die in deze ondernemende cultuur passen. Maar ook andersom. Medewerkers zoeken een uitdagende baan waarbij impact kan worden gemaakt en eigen beslissingen mogen worden genomen. Agile Recruitment zorgt voor de match!

Onze ervaring in het begeleiden van agile transformaties bij verschillende corporates zorgt ervoor dat wij in een korte tijd een scherp beeld krijgen van de gewenste vaardigheden en eigenschappen van nieuwe medewerkers.

Onze recruitment aanpak zelf doen we ook op agile werkwijze. Dit vraagt van opdrachtgevers dat ze voor snelle feedback zorgen op CV’s van kandidaten. Hierdoor ontstaat en duidelijk beeld voor ons waar het bedrijf naar opzoek is en het zorgt voor transparantie richting kandidaten.

We adviseren bedrijven bij het maken van de juiste keuzes in het werven van personeel en helpen kandidaten met het maken van de beste beslissing in hun loopbaan.

Wil je meer over ons weten?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor een verdere kennismaking!

  • * velden zijn verplicht.

Contact

Agile Recruitment
Reguliersdwarsstraat 50
1017 BM Amsterdam

06-30320341
Agile recruiting

Agile recruiting

Geplaatst op: 2018-01-03

Wanneer je agile principes toepast bij het werven van personeel, krijg je agile recruiting. De recruiter en de opdrachtgever werken samen om een ​​duidelijk beeld te krijgen van de vereiste ervaring en vaardig...

Lees meer Meer nieuws
Medewerker experience

Medewerker experience

Geplaatst op: 2018-01-03

Employee experience onderdeel van het wervingsplan De wereld van werk gaat door een enorme verandering en transformatie. Het carrièremodel van één bedrijf uit het verleden is vervangen door...

Lees meer Meer nieuws