G-1DXHHY0NQ4

Medewerker experience

Employee experience onderdeel van het wervingsplan

De wereld van werk gaat door een enorme verandering en transformatie. Het carrièremodel van één bedrijf uit het verleden is vervangen door een veel vloeiendere wereld waarin verhuizen van baan naar baan en werkgever naar werkgever de norm is.

Tegelijkertijd zijn ook de gevraagde vaardigheden verschoven waardoor er tekorten ontstaan ​​en er concurrentie is voor talent in bepaalde gebieden en een overschot in andere.

Werkgevers worden gedwongen zich aan te passen aan deze veranderingen en anders te denken en zich te gedragen. Op dezelfde manier waarop marketing zich heeft ontwikkeld tot zeer gericht op klantervaring, moeten bedrijven meer gericht zijn op werknemerservaring.

Medewerkers laten zich niet meer vastbinden maar zijn opzoek naar aantrekkelijke werkgevers. De betrokkenheid van personeel is cruciaal om het beste van medewerkers naar boven te brengen. In de huidige krappe arbeidsmarkt is het plaatsen van een advertentie niet voldoende. Mond tot mond worden kandidaten wel overtuigd om de overstap te maken. Medewerkers die enthousiast zijn over hun werkgever vertellen dat actief binnen hun netwerk.

Agile recruiters kennen het belang van employee experience en bemiddelen kandidaten door het geven van snelle terugkoppeling en een transparant proces. Zodoende is ook bij een bemiddeling die niet succesvol is de kandidaat op een positieve manier betrokkken bij het merk van de opdrachtgever.

Contact

Agile Recruitment
Jan van Galenstraat 335
1061 AZ Amsterdam

020-2146140
Detachering

Detachering

Geplaatst op: 2023-01-30

Detachering De arbeidsmarkt voor IT-ers verandert snel en detachering kan daarbij een oplossing bieden. De salarissen zijn snel gestegen soms passen deze niet meer in het salarishuis van een onderneming. Of h...

Lees meer Meer nieuws
International recruitment services

International recruitment services

Geplaatst op: 2022-08-12

Recruitment is a tricky industry. We’re not just championing our own skills to our client but those of our found candidates as well. We put our reputation on the line with every applicant we send. So we need...

Lees meer Meer nieuws
 • Interim opdracht: Identity & Access Management specialist

  Opdrachtgever: Rabobank
 • Ingevulde vacature: IT security

  Opdrachtgever: Metrixlab
 • Ingevulde vacature: Systeembeheerder

  Opdrachtgever: Mimaki
 • Ingevulde vacature: IT systems engineer

  Opdrachtgever: Apollo Tyres
 • Ingevulde opdracht: UX designer

  Opdrachtgever: Schiphol
Opdrachtgever: Rabobank Opdrachtgever: Metrixlab Opdrachtgever: Mimaki Opdrachtgever: Apollo Tyres Opdrachtgever: Schiphol