Medewerker experience

Employee experience onderdeel van het wervingsplan

De wereld van werk gaat door een enorme verandering en transformatie. Het carrièremodel van één bedrijf uit het verleden is vervangen door een veel vloeiendere wereld waarin verhuizen van baan naar baan en werkgever naar werkgever de norm is.

Tegelijkertijd zijn ook de gevraagde vaardigheden verschoven waardoor er tekorten ontstaan ​​en er concurrentie is voor talent in bepaalde gebieden en een overschot in andere.

Werkgevers worden gedwongen zich aan te passen aan deze veranderingen en anders te denken en zich te gedragen. Op dezelfde manier waarop marketing zich heeft ontwikkeld tot zeer gericht op klantervaring, moeten bedrijven meer gericht zijn op werknemerservaring.

Medewerkers laten zich niet meer vastbinden maar zijn opzoek naar aantrekkelijke werkgevers. De betrokkenheid van personeel is cruciaal om het beste van medewerkers naar boven te brengen. In de huidige krappe arbeidsmarkt is het plaatsen van een advertentie niet voldoende. Mond tot mond worden kandidaten wel overtuigd om de overstap te maken. Medewerkers die enthousiast zijn over hun werkgever vertellen dat actief binnen hun netwerk.

Agile recruiters kennen het belang van employee experience en bemiddelen kandidaten door het geven van snelle terugkoppeling en een transparant proces. Zodoende is ook bij een bemiddeling die niet succesvol is de kandidaat op een positieve manier betrokkken bij het merk van de opdrachtgever.

Contact

Agile Recruitment
Reguliersdwarsstraat 50
1017 BM Amsterdam

06-30320341
Agile recruiting

Agile recruiting

Geplaatst op: 2018-01-03

Wanneer je agile principes toepast bij het werven van personeel, krijg je agile recruiting. De recruiter en de opdrachtgever werken samen om een ​​duidelijk beeld te krijgen van de vereiste ervaring en vaardig...

Lees meer Meer nieuws
Medewerker experience

Medewerker experience

Geplaatst op: 2018-01-03

Employee experience onderdeel van het wervingsplan De wereld van werk gaat door een enorme verandering en transformatie. Het carrièremodel van één bedrijf uit het verleden is vervangen door...

Lees meer Meer nieuws
  • Agile coach: introductie van agile werkwijze op de afdeling autorisaties

    Opdrachtgever: Rabobank
  • Ingevulde vacature: Research Manager

    Opdrachtgever: Metrixlab
  • Ingevulde vacature: Scrum Master

    Opdrachtgever: Mimaki
Opdrachtgever: Rabobank Opdrachtgever: Metrixlab Opdrachtgever: Mimaki