Medewerker experience

Employee experience onderdeel van het wervingsplan

De wereld van werk gaat door een enorme verandering en transformatie. Het carrièremodel van één bedrijf uit het verleden is vervangen door een veel vloeiendere wereld waarin verhuizen van baan naar baan en werkgever naar werkgever de norm is.

Tegelijkertijd zijn ook de gevraagde vaardigheden verschoven waardoor er tekorten ontstaan ​​en er concurrentie is voor talent in bepaalde gebieden en een overschot in andere.

Werkgevers worden gedwongen zich aan te passen aan deze veranderingen en anders te denken en zich te gedragen. Op dezelfde manier waarop marketing zich heeft ontwikkeld tot zeer gericht op klantervaring, moeten bedrijven meer gericht zijn op werknemerservaring.

Medewerkers laten zich niet meer vastbinden maar zijn opzoek naar aantrekkelijke werkgevers. De betrokkenheid van personeel is cruciaal om het beste van medewerkers naar boven te brengen. In de huidige krappe arbeidsmarkt is het plaatsen van een advertentie niet voldoende. Mond tot mond worden kandidaten wel overtuigd om de overstap te maken. Medewerkers die enthousiast zijn over hun werkgever vertellen dat actief binnen hun netwerk.

Agile recruiters kennen het belang van employee experience en bemiddelen kandidaten door het geven van snelle terugkoppeling en een transparant proces. Zodoende is ook bij een bemiddeling die niet succesvol is de kandidaat op een positieve manier betrokkken bij het merk van de opdrachtgever.

Contact

Agile Recruitment
Jan van Galenstraat 335
1061 AZ Amsterdam

020-2146140
Werken met Talent Pools

Werken met Talent Pools

Geplaatst op: 2021-07-13

Wanneer je inzicht hebt in welke functies cruciaal zijn voor je onderneming, en weet welke vacatures er mogelijk zullen ontstaan, zal je niet meer snel voor verrassingen komen te staan. Voor deze cruciale functies...

Lees meer Meer nieuws
Uitdagingen in IT Recruitment

Uitdagingen in IT Recruitment

Geplaatst op: 2020-10-05

Waar moet je op letten bij de wervingen van specialisten

Lees meer Meer nieuws
 • Interim opdracht: financial controller

  Opdrachtgever: Rabobank
 • Ingevulde vacature: IT security

  Opdrachtgever: Metrixlab, market research agency
 • Ingevulde vacature: Systeembeheerder Microsoft

  Opdrachtgever: Mimaki, printer fabrikant
 • Ingevulde vacature: financial accountant

  Opdrachtgever: Brill Publishing
 • Azure Cloud Engineer

  SPS, IT consulting
Opdrachtgever: Rabobank Opdrachtgever: Metrixlab, market research agency Opdrachtgever: Mimaki, printer fabrikant Opdrachtgever: Brill Publishing SPS, IT consulting